blog-banner-image

TOVÁBBI CIKKEK

post-image
Egyeztetés a Forest-Vill Kft. és a VD-DUVISZ között
tovább
post-image
Mindenszentek és Halottak napja
tovább
post-image
Ténykép
tovább
post-image
Október 23. – A szabadság napja
tovább
post-image
Az aradi vértanúk emlékére
tovább
post-image
Megjelent a Ténykép szeptemberi száma
tovább

APRÓHIRDETÉS

Adjon fel apróhirdetést 2 hét időtartamra ingyen!

ADATLAP KITÖLTÉS ITT!
blog-image
18
nov

A nagy magyar tőzsdei cégek a Richtert követően a Mol is úgy döntött, hogy feltételhez köti a munkavégzést. 2022. január 31-ig szükséges a munkavállalóknak igazolni, hogy felvették az oltást vagy más módon szereztek védettséget. A Molnál dolgozó munkatársak közül 200-nál több munkavállalónál mutatták ki a fertőzöttséget (2021. november 16-i adat). 

blog-image
18
nov

A járványügyi helyzet miatt idén sem tudja a Mol megtartani a hagyományos decemberi Nyílt napját. Ennek ellenére a vállalat elkötelezett, hogy a gyermekek ne maradjanak Mikulás napi meglepetés nélkül, ezért a tavalyi évhez hasonlóan kedveskedik a munkavállalók gyermekeinek. A regisztráció november 19-én délben zárul!

blog-image
09
nov

Talán nem lehet elégszer hangsúlyozni a kollektív szerződés szerepét és fontosságát. 

blog-image
05
nov

Most már második éve "dübörög" a COVID-19 világjárvány, a negyedik hullám felfutását prognosztizálják, melyre a kormányzati kommunikáció szerint az oltás adhat igazi védelmet. 

blog-image
04
nov
Infláció - a szegények adója?
  • 2021-11-04
  • Sólyom Balázs

A világjárvány és egyéb tényezők okán a napi gazdasági hírekben egyre gyakrabban hallhatunk az infláció alakulásáról, mérséklődéséről vagy éppen növekedéséről. De mi is az az infláció?