blog-banner-image

TOVÁBBI CIKKEK

post-image
Megjelent a Ténykép novemberi száma
tovább
post-image
Védettséghez köti a Mol a munkavégzést - "nem érjük be 100%-nál kevesebbel!"
tovább
post-image
A Mol Mikulás idén is ajándékkal készül a gyermekeknek!
tovább
post-image
Megfelelő támogatottság a kollektív szerződés feltétele!
tovább
post-image
COVID-19 - a negyedik hullám küszöbén
tovább
post-image
Infláció - a szegények adója?
tovább

APRÓHIRDETÉS

Adjon fel apróhirdetést 2 hét időtartamra ingyen!

ADATLAP KITÖLTÉS ITT!

Üdvözlünk az Olajipari Szakszervezet honlapján!

Reprezentatív szakszervezetünk alulról szervezkedő érdekképviselet, amely 1994-es megalakulása óta megalkuvás nélkül áll a munkavállalók oldalán.

Elsődleges feladatunknak tartjuk az érdekvédelmi munkát, a munkavállalók élet- és munkakörülményeinek, szociális biztonságának fejlesztését. Ennek teljesülése érdekében folyamatosan kikérjük szakszervezeti és szakszervezeten kívüli kollégáink véleményét, amelyet képviselünk a munkáltatóval való tárgyalásokon.

Tagdíjunk 1200-Ft/hó, amelyből segélyt, valamint különböző kedvezményeket biztosítunk tagjainknak. Ügyvédi képviselettel rendelkezünk.

Az itt érdeklődők megtalálják azokat a fontos beszámolókat és friss híreket, amelyek segítségével könnyebben tájékozódhatnak minden olyan eseményről, tervezetről, amely a MOL Nyrt. munkavállalói számára fontosak.

Ismerd meg tevékenységünket! Reméljük, hamarosan téged is a tagjaink között láthatunk viszont, mert együtt többre vagyunk képesek!

Ha közérdekű kérdésed vagy hozzászólásod van, regisztrálás nélkül, névtelenül közzéteheted a Beszéljünk róla rovatban. Fordulj hozzánk bizalommal telefonon vagy elektronikus levélben!
 
Elérhetőségeink: