Üdvözlünk az Olajipari Szakszervezet honlapján!

Reprezentatív szakszervezetünk alulról szervezkedő érdekképviselet, amely 1994-es megalakulása óta megalkuvás nélkül áll a munkavállalók oldalán.

Elsődleges feladatunknak tartjuk az érdekvédelmi munkát, a munkavállalók élet- és munkakörülményeinek, szociális biztonságának fejlesztését. Ennek teljesülése érdekében folyamatosan kikérjük szakszervezeti és szakszervezeten kívüli kollégáink véleményét, amelyet képviselünk a munkáltatóval való tárgyalásokon.

Tagdíjunk 1200-Ft/hó, amelyből segélyt, valamint különböző kedvezményeket biztosítunk tagjainknak. Ügyvédi képviselettel rendelkezünk.

Az itt érdeklődők megtalálják azokat a fontos beszámolókat és friss híreket, amelyek segítségével könnyebben tájékozódhatnak minden olyan eseményről, tervezetről, amely a MOL Nyrt. munkavállalói számára fontosak.

Ismerd meg tevékenységünket! Reméljük, hamarosan téged is a tagjaink között láthatunk viszont, mert együtt többre vagyunk képesek!

Ha közérdekű kérdésed vagy hozzászólásod van, regisztrálás nélkül, névtelenül közzéteheted a Beszéljünk róla rovatban. Fordulj hozzánk bizalommal telefonon vagy elektronikus levélben!

Elérhetőségeink: