blog-banner-image

TOVÁBBI CIKKEK

post-image
Október 23. – A szabadság napja
tovább
post-image
Az aradi vértanúk emlékére
tovább
post-image
Megjelent a Ténykép szeptemberi száma
tovább
post-image
"Ha áram van, minden van!" - és mi lesz, ha nem lesz áram?
tovább
post-image
Céges "alumni" - mire jó az ex-kolléga?
tovább
post-image
Biztosnak látszik a 200 ezres minimálbér
tovább

APRÓHIRDETÉS

Adjon fel apróhirdetést 2 hét időtartamra ingyen!

ADATLAP KITÖLTÉS ITT!

Üdvözlünk az Olajipari Szakszervezet honlapján!

Reprezentatív szakszervezetünk alulról szervezkedő érdekképviselet, amely 1994-es megalakulása óta megalkuvás nélkül áll a munkavállalók oldalán.

Elsődleges feladatunknak tartjuk az érdekvédelmi munkát, a munkavállalók élet- és munkakörülményeinek, szociális biztonságának fejlesztését. Ennek teljesülése érdekében folyamatosan kikérjük szakszervezeti és szakszervezeten kívüli kollégáink véleményét, amelyet képviselünk a munkáltatóval való tárgyalásokon.

Tagdíjunk 1200-Ft/hó, amelyből segélyt, valamint különböző kedvezményeket biztosítunk tagjainknak. Ügyvédi képviselettel rendelkezünk.

Az itt érdeklődők megtalálják azokat a fontos beszámolókat és friss híreket, amelyek segítségével könnyebben tájékozódhatnak minden olyan eseményről, tervezetről, amely a MOL Nyrt. munkavállalói számára fontosak.

Ismerd meg tevékenységünket! Reméljük, hamarosan téged is a tagjaink között láthatunk viszont, mert együtt többre vagyunk képesek!

Ha közérdekű kérdésed vagy hozzászólásod van, regisztrálás nélkül, névtelenül közzéteheted a Beszéljünk róla rovatban. Fordulj hozzánk bizalommal telefonon vagy elektronikus levélben!
 
Elérhetőségeink: