blog-banner-image

TOVÁBBI CIKKEK

post-image
Október 23. – A szabadság napja
tovább
post-image
Az aradi vértanúk emlékére
tovább
post-image
Megjelent a Ténykép szeptemberi száma
tovább
post-image
"Ha áram van, minden van!" - és mi lesz, ha nem lesz áram?
tovább
post-image
Céges "alumni" - mire jó az ex-kolléga?
tovább
post-image
Biztosnak látszik a 200 ezres minimálbér
tovább

APRÓHIRDETÉS

Adjon fel apróhirdetést 2 hét időtartamra ingyen!

ADATLAP KITÖLTÉS ITT!

Az Olajipari Szakszervezet 1994 óta képviseli a MOL Csoport különféle cégeinél dolgozó munkavállalókat az ország jelentős területén.

Közel nyolcszáz fős tagságunk soraiban az olajipari szakemberektől az informatikusokon és tűzoltókon keresztül az adminisztrációs munkakörben dolgozókig nagyon sokféle szakma képviselteti magát.

Reprezentatív a képviseletünk a MOL Nyrt-ben, a tiszaújvárosi JSRM Zrt-ben, a FER Tűzoltóságnál, a GBS-IT informatikai Kft-nél, és képviselettel rendelkezünk a MOL Petrolkémia Zrt-nél, valamint a GBS Magyarország Kft-nél.

Elsősorban a MOL Nyrt-hez és a hozzá kapcsolódó vállalatokhoz tartozó munkavállalók érdekeit képviseljük, de örömmel fogadunk tagjaink közé mindenkit, aki elfogadja alapszabályunkat és vállalja a havi tagdíjat, amelynek összege 1 200 forint.    

Fontosnak tartjuk tagjaink hatékony,  politikától mentes érdekvédelmét és sokrétű – szociális, jogi, szabadidős, kommunikációs – támogatását, amelyet érdekvédelmi együttműködéssel és szakértők bevonásával érünk el.

Szervezetünk tagja a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligájának.
Tagjaink számára születési, temetési, szociális és rendkívüli segélyt, tanévkezdési támogatást, rendezvénytámogatást, ingyenes munkajogi tanácsadást és képviseletet, kedvezményes polgári jogi tanácsadást és képviseletet, kedvezményes üdülési lehetőséget, kedvezményes színház- és fürdőbelépőt és vásárlási kedvezményeket biztosítunk.   

Tagjainkat folyamatosan tájékoztatjuk a munka világának aktuális hazai és nemzetközi vonatkozású híreiről, a munkahelyüket, munkakörülményeiket, bérezésüket, jövedelmüket érintő folyamatokról és várható változásokról, valamint kikérjük, megjelenítjük véleményüket – személyesen, emailben, a www.olajipariszakszervezet.hu honlapon, nyilvános Facebook-profilunkon, zárt Facebook-csoportunkban, valamint Ténykép című havilapunkban.

Tevékenységünk alapértékei: hitelesség, szolidaritás, tájékozottság.
Jelmondatunk: Önmagadért, velünk!