Hivatalos oldalak
  • Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
    2012 január elsején létrejött a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH). A független, csak a törvénynek alárendelt Hatóság feladata a személyes adatok védelméhez, valamint a közérdekű és a közérdekből nyilvános adatok megismeréséhez való jog érvényesülésének ellenőrzése és elősegítése.
  • Nemzeti Munkaügyi Hivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Igazgatóság
    A Kormány a 323/2011. (XII. 28.) Korm. rendeletében a munkavédelemmel és a munkaügyi hatósági tevékenységgel kapcsolatos közigazgatási feladatok ellátására 2012. január 1-jei hatállyal munkavédelmi és munkaügyi hatóságként a Nemzeti Munkaügyi Hivatal (NMH) Munkavédelmi és Munkaügyi Igazgatóságát jelölte ki.
  • Magyarország.hu
    Ügyfélkapu, elektronikus adóbevallás, közigazgatási információk
  • Független Hírügynökség
    A szuverén hírügynökségi portált az a felismerés hozta létre, hogy a munkavállalói és a munkáltatói képviseletek szakmai hírei, valamint ezek nemzetközi és hazai folyamatainak elemzései egyre inkább sajátos fénytörést szenvedve jelennek meg a sajtóban.
  • Index
    Belföldi, külföldi hírek
  • Origó
    Origó hírcentrum
Nőknek
  • Nőtárs
    A Nőtárs Alapítvány célja, hogy a társadalomban és a gazdaságban a gyakorlatban is megvalósuljon a nők egyenlősége tudatos, jól informált, gender-szemléletű nők és férfiak által.
Pénzvilág
  • Privátbankár
    Pénzügyekről mindenkinek
  • Portfolió
    Gazdasági és tőzsdei hírek
  • BÉT
    Budapesti Értéktőzsde. Tőzsdei események, árfolyamok, programok
Battaiaknak
Szakszervezet
  • Szakszervezetek.hu
    A Szakszervezetek.hu szuverén hírügynökségi portált az a felismerés hozta létre, hogy a munkavállalói és a munkáltatói képviseletek szakmai hírei, valamint ezek nemzetközi és hazai folyamatainak elemzései egyre inkább sajátos fénytörést szenvedve jelennek meg a sajtóban
  • A Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája
    A LIGA célja, hogy független szakszervezeti szövetségként elérje, hogyMagyarországon a szakszervezetek megítélése javuljon, a szervezettségérzékelhető módon növekedjen, a munkavállalók befolyása agazdasági–társadalmi folyamatokra erősödjön
FER Kft
  • FER Tűzoltóság
    Több mint negyven évvel ezelőtt, a Dunai Finomító és a Dunamenti Erőmű üzemeivel együtt jött létre és indult fejlődésnek a két létesítmény védelmét biztosító üzemi tűzoltóság.
A Munka Világa